Terärakenteet moniin käyttötarkoituksiin koko Suomen alueella 

Yhteystiedot

Teräs on monipuolinen materiaali, jolla on laajat käyttömahdollisuudet. Käytettävissä on suuri valikoima erilaisia teräsmateriaaleja, työstömenetelmiä, profiileja ja pinnoitteita. Toimimme yhteistyössä monien valmistajien kanssa, jolloin voimme tarjota kuhunkin kohteeseen oikeanlaisen tuotteen. Tutustu rakenneteräksen muotoihin ja käyttötarkoituksiin ja kysy meiltä lisää. Latium on teräsrakenteiden asiantuntija palveluksessasi!

Teräsrakenteita ja komponentteja projekteille

Toimitamme alihankintana teräsosia rakennusprojekteihin. Valmistamme tilaajan piirustusten mukaisesti kokonaisia teräsosia ja komponentteja, joiden pinnoitteena on kuumasinkitys tai
maalaus. Voimme käyttää myös ruostumatonta terästä tarpeen mukaan. Teemme tarvittaessa sopimuksen mukaan valmistukseen tarvittavat piirustukset ja asennuksen.

Asiakkaan tarpeisiin suunniteltu teräsrakenne

Teräksestä valmistetuissa rakenteissa ja tuotteissa on normaalisti hyvin yksityiskohtaiset ja tarkat vaatimukset. Teräksen kovuutta ja kestävyyttä voidaan muunnella terässeoksen oikealla valinnalla ja lämpökäsittelyllä. Teräs tulee tehtaan kautta meille, jolloin me pidämme huolen siitä, että lopullinen tuote on juuri sellainen, minkä asiakas tilasi.


Normaalisti asiakas valitsee haluamansa terästyypin ja tarvittavat mitat sekä muodon teräsrakenteelle, joiden perusteella tilaus toimitetaan perille. Mitoitamme haluttaessa teräsrakenteet maan-, veden- ja käyttökuormituksen mukaan. Teräsrakenteen paksuus, leveys, pituus ja muut mitat ovat joustavasti muunneltavissa käyttötarkoituksen mukaan tietyin, rakenteellisista syistä johtuvin rajoituksin. Kun otat meihin yhteyttä, kerro tarvitsemasi teräksen käyttötarkoituksesta ja vaatimuksista. Neuvomme teräslevyjen ja muiden rakenteiden valinnassa vuosikymmenten kokemuksella. Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Suomeen.

Teräsrakenne.