Superaalto-teräsrakenne rakennusprojekteihin kaikkialle Suomessa

Yhteystiedot

Latium Oy Ltd:n tuotevalikoimaan kuuluu myös Superaalto (381 x 142 mm), joka on suurimittaiseen rakentamiseen soveltuva teräsrakenne. Aaltoprofiililla varustettua teräsputkea käytetään esimerkiksi liikennetunnelien rakentamisessa. Se sopii mainiosti muihinkin suuren kokoluokan rakennusprojekteihin. Superaallolla on lukuisia käyttötarkoituksia. Kysy sen ominaisuuksista ja toimituksesta tarkemmin sähköpostitse. Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin.

Kysy lisää

Superaalto-profiili

Tarjoamme 381 x 142 mm -aaltoprofiilin, jolla voidaan saavuttaa jopa yli 20 metrin jänneväli. Se soveltuu erityisesti suuriin putkisiltoihin ja muihin käyttötarkoituksiin, joissa pitkä jänneväli on tarpeellinen. Myös liikennetunnelit, sillat ja muut laajat maanalaiset tilat ovat tälle profiilille soveltuvia kohteita. 


Superaalto-profiili on luotu suuria, haastavien olosuhteiden rakennusprojekteja varten, joissa teräs on huomattavan paineen alaisena. Kuten monilevyrakenteet myös nämä aaltoprofiilit ovat CE-hyväksyttyjä ja täyttävät kansalliset vaatimukset koskien niiden käyttöä yleisten teiden rakentamisessa. 


Palveluumme kuuluvat myös rakenteiden kattava mitoitus ja suunnittelu. Superaalto 381 x 142 mm on mahdollista mitoittaa ja muokata asiakkaan tarpeisiin sopivaksi, etenkin jos projektissa on kyse tunnelirakentamisesta. Putkielementin pituus ja jänneväli on melko vapaasti asiakkaan valittavissa, tietyin rajoituksin. Kysy meiltä lisää Superaallon kokoluokista ja mahdollisuuksista.

Teräksen pintakäsittely

Sekä monilevyrakenteet että suuriaaltoiset profiilirakenteet ovat kuumasinkittyjä, ja ne voidaan lisäksi pinnoittaa epoksimaalilla korroosiosuojauksen parantamiseksi. Kuumasinkkikäsittelyssä teräs peitetään paksulla sinkkikerroksella, joka suojaa putkirakennetta kulumiselta ja korroosiolta. Teräsrakenteet kestävät näin Suomen kosteat ja koleat kelit ongelmitta. Etenkin Superaallon laadukas pintakäsittely on ehdottoman tärkeää, jotta putkirakenne kestää käyttöä vuosikymmenien ajan. 


Me Latiumilla pidämme huolen, että asiakkaamme saa parasta mahdollista laatua koko Suomen alueella. Tiedustele meiltä lisää Superaallon pintakäsittelymenetelmistä sekä niiden sopivuudesta työmaasi tarpeisiin. Asiantuntijamme osaavat vastata haastaviinkin kysymyksiin.