Monilevyrakenteet luotettavasti ja nopeasti kaikkialle Suomeen

Yhteystiedot

Monilevyrakenteet ovat teräsrakenteita, jotka sopivat moneen käyttöön. Latium Oy toimittaa ja asentaa monilevyrakenteet nopeasti ja kustannustehokkaasti ympäri Suomen. Rakenteet ovat CE-hyväksyttyjä ja täyttävät kansalliset vaatimukset koskien niiden käyttöä yleisten teiden rakentamisessa. Tutustu monilevyrakenteiden mahdollisuuksiin, käyttötarkoituksiin ja mitoituksiin. Voit myös kysyä meiltä lisää rakenteiden saatavuudesta.

Monilevyrakenteet useisiin käyttötarkoituksiin

Monilevyrakenteiden tuotevalikoimamme on varsin kattava. Tarjoamme erilaisia putkiprofiileja mm. vesistö-, alikulku- ja muihin käyttötarkoituksiin. Teräksestä valmistetut putket ovat kestäviä ja asianmukaisesti pinnoitettuja, mikä varmistaa, että ne pysyvät ehjinä raskaassakin käytössä vuosien ajan. 


Putket ja muut rakenteet on mahdollista tilata juuri asiakkaan tarpeisiin mitoitettuna. Rakenteissa on kuitenkin tiettyjä luonnollisia rajoituksia, esimerkiksi putkisiltojen jännevälit ja halkaisijat ovat tyypillisesti 2–12 m.

Aaltoprofiilit

Toimitamme monilevyrakenteita kolmella erityyppisellä aallotuksella, jolloin voidaan valita kunkin kohteen poikkileikkaukseen ja kuormitukseen parhaiten soveltuva aallotus. Näin optimoidaan rakenteen paino ja kustannukset! Käyttämämme aallotukset ovat:

  • 130 x 32,5 mm
  • 150 x 50 mm
  • 200 x 55 mm

Laaja valikoima erimuotoisia teräslevyrakenteita

Monilevyrakenteiden muoto vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan. Toimitamme tarpeiden mukaan suunniteltuja ja mitoitettuja profiileja asiakkaillemme koko Suomessa. Tuotevalikoimamme kattaa laajan kirjon erilaisia teräslevyrakenteita.

  • Matalarakenteinen putki on tyypillinen vesistöputki, kun tarvitaan suurta virtaamaa pienillä vedenkorkeuksilla.
  • Myös perinteinen pyöreä putki soveltuu hyvin vesistöputkeksi. Sen rakenne on erittäin luja, jolloin voidaan saavuttaa suuriakin peitesyvyyksiä suhteellisen ohuilla levyrakenteilla.
  • Alikulkuprofiilit on suunniteltu nimensä mukaisesti kevyen liikenteen väylille.
  • Vaaka- tai pystyellipsiä voidaan käyttää, jos tilaa on niukasti pysty- tai vaakasuunnassa.
  • Kaariratkaisuilla päästään tarvittaessa hyvinkin suuriin jänneväleihin.
  • Putkien päät viistetään suunnitellun luiskan kaltevuuden mukaisesti.
Jos tämä lista ei vastannut kysymyksiisi, kysy meiltä lisää. Saat meihin helpoiten yhteyttä sähköpostitse, mutta voit myös soittaa!