Kierresaumaputket lyhyellä toimitusajalla kaikkialle Suomeen

Yhteystiedot

Latium Oy toimittaa kierresaumaputket koko Suomen alueella nopeasti ja luotettavasti. Kierresaumaputket ovat monikäyttöisiä putkirakenteita, jotka soveltuvat maa- ja vesirakentamiseen raskaissakin olosuhteissa. Sadevesi- ja rumpuputkien lisäksi niitä käytetään esimerkiksi kaivojen ja sadevesisäiliöiden rakentamisessa. Putket ovat kokoluokkaa 300–2 800 mm. Tutustu valikoimaamme!

Kierresaumaputkien mitoitus

Kierresaumaputkia on saatavilla monissa kokoluokissa ja pituuksissa. Niiden materiaalin vahvuus on myös melko vapaasti määriteltävissä. Mitoitamme putken ainevahvuuden sen halkaisijan ja kuormituksen mukaan, jotta putki kestäisi käyttötarkoituksensa asettamat vaatimukset. 


Putket toimitetaan työmaalle oikeaan mittaan katkaistuna. Tarvittaessa putken pituutta jatketaan liitosvanteella. Putkien pinnoitteena on joko pelkkä kuumasinkitys tai kuumasinkitys ja polymeerilisäpinnoite, jolloin saavutetaan erittäin pitkä käyttöikä. Teräspintojen kuumasinkitys on luotettava ja tehokas suoja korroosiota ja kulumista vastaan.


Kuten muutkin teräsrakenteet myös kierresaumaputket suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Tiedustele lisää yksityiskohdista sähköpostitse.

Kierresaumaputket sadevesiviemäröintiin ja tierumpuihin

Pienet kaivot voidaan rakentaa omakotitalon tai kesämökin tontille kierresaumaputkia apuna käyttäen. Kierresaumaputki kestää käytössä vuosikymmenten ajan, eikä suurikokoista betonirakennetta tarvitse rakentaa. Kierresaumaputken hyödyntäminen on helppoa ja edullista. Putkistoihin voidaan rakentaa myös kaivojen kansistoja sekä erilaisia patoluukkurakenteita. 


 Kierresaumaputket ovat osoittaneet käytännöllisyytensä erityisesti monimuotoisessa vesirakentamisessa. Kierresaumaputket soveltuvat vesikertymien ja pienikokoisten vesistöjen ohjaukseen niin kaupunkiolosuhteissa kuin maaseudulla. Siltoja ja maanteitä alittavat tunnelit, kanavat, vesijohdot ja muut vesistöjä ohjaavat rakenteet on helppo tehdä pienellä kaivuutyöllä ja tarkoitukseen mukautetulla kierresaumaputkella.


Toimitamme ja asennamme tilatut kierresaumaputket sovitussa aikataulussa. Tiedustele asennuspalveluistamme ja putkien tilauksesta sähköpostitse tai puhelimitse – vastaamme kaikkiin kysymyksiisi!