Hitsatut teräsverkot rakentamiseen koko Suomen alueella

Yhteystiedot

Latium Oy toimittaa hitsattuja teräsverkkoja kaikkialle Suomeen, mittojen mukaan valmistettuna. Teräsverkkoa käytetään usein esimerkiksi betoniraudoitteena lattioissa ja lujitteina tienrakenteissa. Se toimii myös tukirakenteena monissa rakennuselementeissä ja rakennelmissa. Hitsaamme, toimitamme ja asennamme teräsverkot asiakkaalle sopimuksen mukaan aikataulussa pysyen. Tervetuloa tutustumaan teräsverkon ominaisuuksiin, käyttötarkoituksiin ja mahdollisuuksiin!

Teräsverkon käyttökohteita

Teräsverkolla on useita käyttökohteita rakennustyömailla ja rakennustuotteiden valmistuksessa. Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi:

  • kantavat, paikalla valettavat TB-rakenteet
  • elementit ja esivalmistetut rakenneosat
  • asfaltinvahvistus infrarakentamisessa
  • hitsattujen kivikorien ja muiden maisema-arkkitehtuurin rakenteiden valmistaminen.


Teräsverkoille löytyy monia muitakin käyttökohteita, jotka riippuvat asiakkaan omista tarpeista ja tietotaidosta. Latium toimittaa myös esimerkiksi hitsatusta teräsverkosta valmistettuja kiviverkkoja, joita käytetään maisemoinnissa ja arkkitehtonisessa suunnittelussa. Kysy meiltä lisää teräsverkkojen mahdollisuuksista – asiantuntijamme auttavat sinua mieluusti kaikissa kysymyksissä.

Lue lisää kivikoreista

Teräsverkon ominaisuudet ja valmistus

Toimittamamme teräsverkon laatu on B500A-SF55 ja teräksen halkaisija 6–10 mm. Verkon pituus voi olla jopa 14 metriä ja leveys neljä metriä. Olemme aktiivisesti yhteydessä rakenteet valmistaviin yrityksiin tuotteiden ajantasaisen toimituksen ja laadun takaamiseksi. Kun olet jättänyt tilauksen meille, pidämme huolen sen saapumisesta perille aikataulussa.


Verkot valmistetaan CNC-ohjatulla linjalla, jolloin teräksen paksuus, pituus ja silmäkoko voivat vaihdella. Verkkoon voidaan tehdä myös halutut aukotukset valmiiksi ennen asiakkaalle toimittamista. Teräsverkko on siis joustava ja vapaasti muokattava terästuote, joka sopii moniin tarkoituksiin rakenteellisena vahventeena. Verkot valmistetaan CE-sertifioidusta teräksestä, ja verkoilla on ympäristöministeriön asetuksen ja muiden vaatimusten mukainen tyyppihyväksyntä (Inspecta 9925-01), joten niitä voidaan käyttää kantavien teräsbetonirakenteiden raudoitteissa Suomessa.